Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Alle bestellingen op maandag  t/m vrijdag die voor 15:00 uur bij ons binnen komen worden dezelfde dag nog verzonden. Voor bestellingen binnen Nederland betekent dit doorgaans dat u uw bestelling een dag later kunt verwachten. Voor bestellingen naar het buitenland moet u rekening houden met extra dagen bezorgtijd. Wanneer u een bestelling op vrijdag na 15:00 uur of in het weekend plaatst dan wordt uw bestelling op dinsdag bezorgd.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en altijd als aangetekende zending verzonden via onze partner PostNL. U ontvangt van ons een Track & Trace code waarmee u op de website  van PostNL uw bestelling kunt volgen.

Waarom worden er verzendkosten berekend?
Volgens de huidige wetgeving is het verboden om rookwaren en tabaksproducten gratis te verzenden. Dit wordt gezien als korting op deze producten en is niet toegestaan.
De bestellingen worden aangetekend verzonden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Uw bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mail met reden van retour naar info@boekenco.nl en vermeld daarbij het ordernummer. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Uw bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mail met reden van retour naar info@boekenco.nl en vermeld daarbij het ordernummer. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Is de menthol verboden in alle tabaksproducten?
Menthol is verboden in de tabak om zelf sigaretten te maken en in de sigaretten. Dit betekent dat er nog wel menthol mag zitten in de e-sigaretten en in sigaren. Er zijn veel e-sigaretten met de toevoeging menthol. Daarnaast bestaan er diverse sigaren met de toevoeging menthol. Hoewel het mogelijk is dat dit in de toekomst ook verboden gaat worden is dat nu nog niet het geval.

Menthol in niet tabaksproducten?
De menthol toevoeging wordt ook gebruikt bij diverse accessoires zoals hulzen, smaakkaartjes, sticks en steentjes. Deze artikelen zijn op dit moment nog niet verboden. De menthol hulzen worden gebruikt om zelf sigaretten te maken, de smaakkaartjes worden gebruikt voor zowel shag als sigaretten, de sticks en steentjes worden gebruikt voor de sigaretten.

Worden de mentholhulzen, clickhulzen, mentholkaartjes, mentholsticks en mentholsteentjes ook verboden?
Op dit moment zijn er nog geen aanwijzingen dat er een verbod komt op dergelijke accessoires zoals mentholhulzen, clickhulzen, mentholsmaakkaartjes, mentholsticks en mentholsteentjes. 

Leeftijdscheck!

Om deze webwinkel te bezoeken en te gebruiken moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn.